Drop menu

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για το συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας οδού ως διαμαρτυρία στο σχέδιο κατασκευής δεύτερου σταθμού διοδίων στη περιοχή της Καβάλας.



 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Για το συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας οδού ως διαμαρτυρία στο σχέδιο κατασκευής δεύτερου σταθμού διοδίων στη περιοχή της Καβάλας.

Στην τελευταία έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καβάλας, οι τρείς κυβερνητικοί βουλευτές υποστήριξαν ότι η εγκατάσταση ακόμη ενός σταθμού διοδίων αποτελεί προαπαιτούμενο για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ενώ στην πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου επισήμανε πως πρόκειται για ειλημμένη απόφαση, που δύσκολα μπορεί να ανατραπεί.
Είναι πια ξεδιάντροπο το πως η κυβέρνηση λειτουργεί με υπηρεσιακή εντολή των δανειστών και των εντεταλμένων διμερών σχέσεων όπως του κ. Φούχτελ της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης και πιστή στη λογική που χάραξε η κα Νίκη Τζαβέλα της ΝΔ ως ευρωβουλευτής (ποιος άραγε θεωρεί ότι δεν ταυτίζονται πια) του: «να καεί η Ελλάδα προκειμένου να σωθεί η Ευρώπη».
Ετσι φαίνεται στο εξής,  θα μας παρουσιάζουν τα κυβερνητικά στελέχη ανα περιφέρεια-νομό, τις όποιες μεθοδεύσεις σχεδιάζουν να υλοποιήσουν, προκειμένου να αποδέχεται η κάθε τοπική κοινωνία αναντίρρητα την απώλεια ελευθεριών, περιουσίας, ποιότητας ζωής, οικονομικών και κοινωνικών επιβαρύνσεων. «Δεν γίνεται να κάνουμε αλλιώς! Δεν θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση! Δεν θα πάρουμε την υποδόση! Θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης!» Και άλλα φοβερά και τελολογικά σημεία και τέρατα.
Οσο τους επιτρέπουμε με την εσωστρέφεια και την απουσία της συμμετοχής μας, την ανεξέλεγκτη δράση, τόσο θα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς στη βίαιη ανατροπή της ζωής μας και στο ξεπούλημα πιθαμής προς πιθαμή της πατρίδας μας.
Μόνη μας επιλογή η ανατροπή τους. Μόνη μας διέξοδος είναι η αποδέσμευση της χώρας μας απο τις εξαρτήσεις που έχουν αγκιστρωθεί εδώ και δεκαετίες οι ίδιοι, όσοι εναλλάσσονται στην εξουσία και τις οποίες μας έχουν φορέσει με το έτσι θέλω.
Γι αυτό το ΕΠΑΜ καλεί όλους τους πολίτες της Καβάλας να συμμετάσχουν δυναμικά στον συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού την Τετάρτη 31/5/2017 στις 5:00μμ στο Περιγιάλι μαζί με τους υπόλοιπους τοπικούς φορείς, σε μια επιβεβλημένη προσπάθεια να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να διεκδικήσουμε τη ζωή και την ευημερία στη πόλη που κατοικούμε, στη χώρα που αγαπάμε.

Καβάλα 30/5/2017
Υπευθ. Τύπου ΕΠΑΜ Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι κριτικές σας είναι ευπρόσδεκτες και προσφέρουν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Υβριστικές εκφράσεις και άσεμνο περιεχόμενο είμαστε υποχρεωμένοι να τα διαγράφουμε.